Skip to main content

Περιουσιακά στοιχεία της χρεοκοπημένης Voyager θα αγοράσει η Binance

REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Η Voyager αποτίμησε την προσφορά της Binance σε 1,022 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Voyager Digital, η χρεοκοπημένη εταιρεία κρυπτογράφησης, δήλωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Binance.US για εξαγορά των περιουσιακών της στοιχείων.

Η κατάρρευση της FTX, που επρόκειτο να αγοράσει τους λογαριασμούς πελατών της Voyager, άφησε την εταιρεία δανεισμού κρυπτονομισμάτων να αναζητά νέο αγοραστή τις τελευταίες εβδομάδες. Η Binance, το παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης, είχε υποβάλει προσφορά στο παρελθόν για τα περιουσιακά στοιχεία της Voyager, χάνοντας από την FTX.

Η Voyager αποτίμησε την προσφορά της Binance σε 1,022 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων της Voyager, αξίας περίπου 1,002 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τρέχουσες τιμές αγοράς.

«Η προσφορά της Binance.US στοχεύει στην επιστροφή κρυπτογράφησης σε πελάτες σε είδος, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το δικαστήριο εκταμιεύσεις και τις δυνατότητες της πλατφόρμας», ανέφερε η Voyager σε μια δήλωση.

Η Voyager θα ζητήσει την έγκριση του πτωχευτικού δικαστηρίου για να συνάψει συμφωνία με την Binance.US σε ακρόαση στις 5 Ιανουαρίου.

Πηγή: Wall Street Journal