Skip to main content

ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ Α.Ε: Πλήρεις, προσαρμοσμένες, Λύσεις Ποιότητας!

Η ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ Α.Ε.συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών διάθεσης in vitro διαγνωστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Στα περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας της, πορεύεται σταθερά προσανατολισμένη στη σύναψη και καλλιέργεια μακροχρόνιων στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους παγκοσμίως οίκους παραγωγής διαγνωστικών προϊόντων στα πεδία κλινικής χημείας, ανοσολογίας, αιμόστασης και θρομβώσεων, ογκολογίας, αυτοάνοσων και λοιμωδών παθήσεων, καθώς επίσης στη διακίνηση εξειδικευμένων συστημάτων για χρήση στο χώρο των ΜΕΘ και της ογκολογίας. Στρατηγικός και διαχρονικός στόχος είναι πάντα η διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων, υπηρεσιών, και σχέσεωνστον ιδιαίτερα εξειδικευμένο και απαιτητικό ιατρικό χώρο.

Με υψηλής εξειδίκευσης επιστημονικό προσωπικό και παρουσία (εκτός των κεντρικών εγκαταστάσεων της Αθήνας) σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη, καλύπτει με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα νοσοκομεία και ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια με τεράστιο εύρος όσον αφορά το μέγεθός τους, τη γεωγραφική τους διασπορά, και τον επιστημονικό τομέα δραστηριοποίησής τους.

Στην παρούσα κρίση της πανδημίας του COVID19 που ανέδειξε με πρωτόγνωρο τρόπο την αναγκαιότητα αποτελεσματικής αντιμετώπισης των λοιμώξεων, ήταν από τις πρώτες εταιρείες που διέθεσαν εξειδικευμένα και υψηλής αξιοπιστίας εργαλεία για τη διαγνωστική προσέγγιση της νόσου (εταιρείες SNIBE και EUROIMMUN), καθώς και πρωτοποριακά αυτοματοποιημένα συστήματα ταχείας διάγνωσης και στοχευμένης αντιμετώπισης παθογόνων σε ασθενείς νοσηλευόμενους σε ΜΕΘ (εταιρεία ACCELERATE). 

Υακίνθων 19, 141 23 – Λυκόβρυση Αττικής,
τηλ. 210 2856330,
fax: 210 2856341
e-mail: [email protected]