Skip to main content

Σούζαν Σάραντον: Το πρακτορείο της διέκοψε τη συνεργασία μαζί της λόγω σχολίων για το Μεσανατολικό

Ομιλία της Σούζαν Σάραντον σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης έκανε το πρακτορείο της στο Χόλυγουντ να λήξει τη συνεργασία τους

Λίγες ώρες πριν η ηθοποιός Μελίσα Μπαρέρα απολυθεί από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Scream VII», ένα πρακτορείο ατζέντηδων του Χόλυγουντ προχώρησε στην διακοπή της συνεργασίας του με την Σούζαν Σάραντον. Ο λόγος ήταν η ομιλία της σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εκπρόσωπος του πρακτορείου UTA επιβεβαίωσε τον τερματισμό της συνεργασίας τους με την ηθοποιό μιλώντας στο Deadline. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο πρακτορείο από το 2014, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύματα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια έχει παραβρεθεί σε διάφορες συγκεντρώσεις για την Παλαιστίνη. Ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις επειδή είπε:

«Πολλοί άνθρωποι φοβούνται επειδή είναι Εβραίοι αυτή την περίοδο και παίρνουν μια γεύση από το πώς είναι να είσαι Μουσουλμάνος σε αυτή τη χώρα».

Στην ομιλία της, η 77χρονη ηθοποιός ενθάρρυνε και άλλους να μιλήσουν υπέρ των Παλαιστινίων. Όπως είπε στη συγκέντρωση:

«Οι άνθρωποι αμφισβητούν, ορθώνουν ανάστημα, ενημερώνονται, απομακρύνονται από την πλύση εγκεφάλου που ξεκίνησε όταν ήταν παιδιά. Είναι δυνατοί, υπομονετικοί, σαφείς και να συμπαραστέκονται σε όποιον έχει το θάρρος να μιλήσει».

Μαζί με την 33χρονη Μεξικανή Μελίσα Μπαρέρα, είναι οι δύο διάσημες ηθοποιοί που αντιμετωπίζουν επικρίσεις, λόγω της στάσης του απέναντι στον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς και κυρίως για τη στήριξη των Παλαιστινίων από το ίδιο το Χόλυγουντ. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι δύο ηθοποιοί έχουν βρει μεγάλη στήριξη από το κοινό, αλλά και ανθρώπους του χώρου.