Skip to main content

Super League: Σε τροχιά πλέι οφ ο Πλατανιάς, 2-1 την Κέρκυρα

Ο Πλατανιάς βρέθηκε να χάνει στα Περιβόλια απέναντι στην ψυχωμένη Κέρκυρα, όμως με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1, έφτασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έβδομη θέση θέση μετά από 18 αγωνιστικές και βλέπει τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν καλύτερη και στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, έφταναν στην περιοχή των Φαιάκων και δημιουργούσαν φάσεις, αλλά όχι και κλασική ευκαιρία.

Στο 39΄ όμως η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μουνάφο, με τον Γκόμες να κλέβει την μπάλα, τον Σωτηρίου να αποκρούει το πρώτο σουτ αλλά τον Τουράμ να σκοράρει στο ριμπάουντ.

Το ευτύχημα για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου ήταν πως έφτασαν στην ισοφάριση στο ξεκίνημα της επανάληψης: στο 48΄ ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το σουτ του Γιακουμάκη αλλά η μπάλα κατέληξε στον Βάντερσον, που πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Super League στον 91ο αγώνα του.
 
Στο 80΄ ο Πριντέτα έκανε λάθος, ο Επστάιν πέρασε και τον Σωτηρίου αλλά από πολύ πλάγια θέση πλάσαρε στο δοκάρι. Στο 83΄ ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανούσου από τον Ντιμιτρόφσκι, με το «θύμα» να εκτελεί εύστοχα για το τελικό 2-1.