Skip to main content

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολύγυρου οδηγείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο 33χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του και την απαγωγή του τετράχρονου γιου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς έχει ομολογήσει τις πράξεις του. Κατά την πολύωρη ανάκρισή του χθες φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει τον νομό Χαλκιδικής, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες σε καλύβες κι όπου αλλού θεωρούσε ότι δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί από αστυνομικούς. Μάλιστα, φαίνεται ότι παραβίασε ακόμη και σπίτι στις Καλύβες, στην προσπάθειά του να βρει τροφή, ενώ, ο ίδιος κι ο τετράχρονος γιος του, τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες τις οποίες έκλεβε.

Το θρίλερ της αναζήτησης του τετράχρονου τελείωσε χθες γύρω στις 11 το πρωί, όταν ο κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος εντοπίστηκε σε καλύβα, κοντά στην Ορμύλια, όπου φαίνεται ότι είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα. Όπως έγινε γνωστό, εθεάθη από διερχόμενους συμπατριώτες του.

Το τετράχρονο αγόρι που είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός.