Skip to main content

Euroleague: Προβληματισμένος ο Σφαιρόπουλος με την εικόνα του Ολυμπιακού

Έξαλλος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Κάουνας ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι «θα πρέπει να σταματήσουμε να παίζουμε έτσι.»

Έντονες ήταν οι παρατηρήσεις του Έλληνα τεχνικού προς τους παίκτες του στ΄ αποδυτήρια για τη συνολική εικόνα τους στο παιχνίδι, ενώ στις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι η Ζαλγκίρις κέρδισε πέρα για πέρα δίκαια.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για τη δίκαιη νίκη της», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Επαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς σε κάθε τομέα και σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Ηταν πιο πεινασμένοι και γι’ αυτό κέρδισαν εύκολα. Δεν παίξαμε σύμφωνα με τα στάνταρ μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με τους παίκτες μας, γιατί δεν γίνεται να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.»

Κατέληξε ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Η αστοχία της ομάδας οφείλεται στην κακή ημέρα των παικτών και στην καλή άμυνα της Ζαλγκίρις. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ ή ακόμη και λέι απο στον αιφνιδιασμό. Πάντως, η Ζαλγκίρις έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Ηταν σίγουρα μία πολύ άσχημη βραδιά».

Ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών στο παιχνίδι, Ντάριους Τζόνσον-Οντομ, επισήμανε: «Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν με πολλή ενέργεια και με καρδιά. Έδειξαν πως ήθελαν πάρα πολύ το παιχνίδι και δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα κατά τη γνώμη μου».