Skip to main content

Απετράπη ληστεία λόγω… γνωριμίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένας επίδοξος ληστής, ο οποίος σχεδίαζε να αδειάσει το ταμείο ενός παντοπωλείου στο Κολοράντο των ΗΠΑ, άλλαξε τελικά γνώμη όταν διαπίστωσε ότι ο υπάλληλος του καταστήματος είναι γνωστός του.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της κομητείας του Τζέφερσον, ο άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και φορούσε κουκούλα, μπήκε στο παντοπωλείο το μεσημέρι της Τρίτης, με σκοπό να το ληστέψει.

Όπως ανέφερε ο υπάλληλος του καταστήματος, ο άνδρας τον κοίταξε και είπε: «Θα λήστευα αυτό το μέρος, αλλά σε ξέρω».

«Με ξέρετε;», αναρωτήθηκε ο υπάλληλος, προσθέτοντας ότι δεν έχει καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, με τον ληστή να απαντά μονολεκτικά: «Ωραία».

Ο μασκοφόρος έφυγε αμέσως από το κατάστημα, δείχνοντας με τις χειρονομίες του ότι έμεινε ικανοποιημένος που δεν έγινε αντιληπτός, αλλά και που δεν λήστεψε έναν… φίλο του.

Κάμερες ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψαν το ασυνήθιστο περιστατικό.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.