Skip to main content

Νέα υπηρεσία πιστοποίησης smartphone Mobile Check από τα Public

Το Public προχώρησε στην ανακοίνωση της νέα ολοκληρωμένης υπηρεσίας Mobile Check, η οποία προσφέρει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο λειτουργίας του παλιού smartphone πιστοποιώντας την κατάσταση της συσκευής και εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή τιμή σε περίπτωση μεταπώλησης.

Αναλυτικότερα, η υπηρεσία Public Mobile Check προσφέρει:

1.         Ολοκληρωμένο έλεγχο συσκευής από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του Public

2.         Πιστοποιητικό κατάστασης συσκευής, με αναλυτική περιγραφή της κατάστασης της

3.         Εξωτερικό και εσωτερικό έλεγχο και αλλαγή μπαταρίας

Ο διαγνωστικός έλεγχος που πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του Public, περιλαμβάνει μια σειρά από ελέγχους διάφορων χαρακτηριστικών των smartphones όπως: της κάμερας, της οθόνης, της συνδεσιμότητας, των κουμπιών, τους αισθητήρες, του λογισμικού, καθώς και πολλών ακόμα σημείων ελέγχου που εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία της συσκευής.

Η υπηρεσία Public Mobile Check προσφέρεται σε δύο εναλλακτικές εκδοχές:

1.         Mobile Check: καλύπτει το διαγνωστικό έλεγχο της παραδοθείσας συσκευής smartphone για μια σειρά από λειτουργίες και συστήματα. Επίσης, προσφέρει την κορυφαία γραπτή τεχνική αναφορά ελέγχου με όλα τα ευρήματα, σχόλια και συμπεράσματα από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς του Public. Το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας αντιστοιχεί σε 9,99 ευρώ.

2.         Mobile Check +: καλύπτει τον πλήρη έλεγχο που προσφέρεται από το Mobile Check, επιπλέον εσωτερικό έλεγχο (έλεγχος για υγρασία, κατάσταση πλακέτας και οθόνης) της παραδοθείσας συσκευής smartphone καθώς και την εργασία αντικατάστασης της μπαταρίας. Επίσης, προσφέρει την κορυφαία γραπτή τεχνική αναφορά ελέγχου με όλα τα ευρήματα, σχόλια και συμπεράσματα από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς του Public. Το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας αντιστοιχεί σε 19,99 ευρώ.

Παράλληλα, συνεχίζει να προσφέρεται η υπηρεσία Trade n Save που επιτρέπει την ανταλλαγή του παλιού κινητού με ένα καινούργιο, σε καλύτερη τιμή.