Skip to main content

Νέα υπηρεσία mobiplus orders λαμβάνει παραγγελίες από κινητά σε ένα λεπτό

Η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού mobiloPC προχώρησε στην ανακοίνωση της νέας υπηρεσίας mobiplus orders που επιτρέπει σε καταστήματα λιανικής να λαμβάνουν ηλεκτρονικές παραγγελίες από την περιοχή τους μέσα σε ένα λεπτό.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις λιανικής κάθε είδους (κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, παντοπωλεία, οπωροπωλεία κλπ.) και διατίθεται δωρεάν με μόνη χρέωση τα τραπεζικά έξοδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η εφαρμογή mobiplus orders είναι διαθέσιμη στο Play Store, επιτρέποντας στον κάθε κάτοχο «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου να αποκτήσει πρόσβαση στον κατάλογο προϊόντων των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Το κατάστημα μπορεί να λαμβάνει ταχύτατα τις παραγγελίες ενώ παρέχεται και η δυνατότητα chat για επαφή με τον πελάτη για τυχόν διευκρινήσεις.

Η παράδοση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στο σπίτι ή στο γραφείο του καταναλωτή, με όχημα του καταστήματος ή μπορεί να επιλεγεί παραλαβή από το κατάστημα, με την διαχείριση των προϊόντων και των παραγγελιών να γίνονται από την πλατφόρμα της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον σχεδιασμό της υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε περίπου 2000 φυσικά καταστήματα (εν μέσω πανδημίας) ώστε να καταγραφούν οι ακριβείς ανάγκες των επαγγελματιών.

Η υπηρεσία θα ξεκινήσει από τα νότια προάστια της Αττικής και θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλη την ελληνική αγορά.