Skip to main content

Huawei MateBook D: Τετραπλάσιος των αρχικών εκτιμήσεων ο αριθμός προ-παραγγελιών

Με επιτυχία στέφθηκε το λανσάρισμα των laptop MateBook D της Huawei στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, εξαντλήθηκε όχι μόνο το αρχικό απόθεμα που είχε διατεθεί για την προ-παραγγελία, αλλά το σύνολο των διαθέσιμων συσκευών σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ζήτηση αποδείχθηκε τέσσερις φορές υψηλότερη των αρχικών εκτιμήσεων της εταιρείας. Τα MateBook D14 και MateBook D15 έφθασαν στην ελληνική αγορά στα τέλη Φεβρουαρίου, συνοδεία μιας στοχευμένης προσφοράς: με κάθε προ-παραγγελία που ολοκληρωνόταν μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei, οι αγοραστές λάμβαναν αυτομάτως δώρο το πεντακάμερο smartphone Huawei Nova 5T.

H ποιότητα κατασκευής, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design των MateBook D, καθώς και οι «έξυπνες» λειτουργικές τους δυνατότητες (όπως το Huawei Share OneHop, που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone και laptop, έτσι ώστε να χειρίζονται ταυτόχρονα μέσω της ίδιας οθόνης) τα καθιστούν εξαιρετικές προτάσεις στην κατηγορία τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή τους αλλά και την προσφορά προκάλεσαν αναπάντεχα μεγάλη ζήτηση.

Πέραν της εξάντλησης του αρχικού αποθέματος και της ενθουσιώδους ανταπόκρισης στην προσφορά της προ-παραγγελίας, τα νέα μοντέλα της Huawei MateBook D14 και MateBook D15 παραμένουν διαθέσιμα μέσω του δικτύου επισήμων συνεργατών της Huawei.