Skip to main content

Έλον Μασκ: Προτιμότερο να δέχεσαι επίθεση στο Twitter, παρά να προσποιείσαι ευτυχία στο Instagram

Reuters

Ο Μασκ διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram το 2018.

Threads ονομάζεται το νέο μέσο κοινωνικής του Μαρκ Ζάκερμπεργκ που φιλοδοξεί να πάρει τα σκήπτρα από το Twitter.  Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta παρουσίασε την εφαρμογή σε χρήστες σε 100 χώρες την Τετάρτη. Στις πρώτες επτά ώρες από την κυκλοφορία της, εγγράφηκαν στην εφαρμογή δέκα εκατομμύρια χρήστες.

«Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει μια εφαρμογή με δημόσιες συνομιλίες με πάνω από 1 δισεκατομμύριο άτομα σε αυτήν. Το Twitter είχε την ευκαιρία να το κάνει, αλλά δεν το κατάφερε. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουμε εμείς», απάντησε ο Ζάκερμπεργκ όταν ένας χρήστης της νέας πλατφόρμας ρώτησε αν θα μπορούσε να νικήσει το Twitter.

Την ώρα που ο Ζάκερμπεργκ λανσάρει το Threads, ο ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ βάζει στο στόχαστρο το Instagram. «Είναι εντελώς προτιμότερο να δεχθεί κανείς επίθεση από αγνώστους στο Twitter, παρά να προσποιείται την ψεύτικη ευτυχία του Instagram», έγραψε σε ανάρτησή του.

Ο Μασκ απάντησε σε ένα tweet από χρήστη της πλατφόρμας με το όνομα Internal Tech Emails, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης από email του Μασκ σχετικά με το Instagram με ημερομηνία 21 Αυγούστου 2018.  «Μόλις διέγραψα το Instagram μου. Απογοητευτικό», έγραφε το email.

Ο Μασκ όντως διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram το 2018. Δεν ήταν μεγάλος φαν της πλατφόρμας.