Skip to main content

Ανακοίνωσε και Ντένιτς ο Ατρόμητος

Νέα μεταγραφική προσθήκη, η δωδέκατη το φετινό καλοκαίρι για τον Ατρόμητο, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρτζε Ντένιτς. Ο Σέρβος μέσος έρχεται στο Περιστέρι δανεικός από τον Απόλλωνα Λεμεσού, με οψιόν αγοράς του το επόμενο θέρος.

Ο 25χρονος (1/4/1996) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του και αποτελεί τη 12η μεταγραφή για τον Ατρόμητο το φετινό καλοκαίρι.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών με τη φανέλα της Ραντ Βελιγραδίου και ύστερα από περίπου 100 εμφανίσεις, πήρε μεταγραφή στη νορβηγική Ρόζενμποργκ.

Τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού με τη μορφή δανεισμού και τελικά ο κυπριακός σύλλογος αγόρασε τα δικαιώματά του τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, απόρροια της εξαιρετικής του απόδοσης.

Με τον Απόλλωνα Λεμεσού κατέγραψε 50 συμμετοχές, αγωνίστηκε και στις δύο φετινές αναμετρήσεις στο πλαίσιο των προκριματικών του Conference League και τίθεται άμεσα στις οδηγίες του Άνχελ Λόπεθ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς τα πάνω. Ερχόμενος στην Αθήνα και στο προπονητικό κέντρο, επιβεβαίωσα όσα ήδη είχα μάθει», είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Ντένιτς.

«Μπορεί να είμαι δανεικός, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Ατρόμητος και πώς θα καταφέρω να παραμείνω κανονικά στην ομάδα. Θέλω μέσα από τις εμφανίσεις μου να πείσω τον Ατρόμητο και να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά, έχω πίστη στις δυνατότητές μου κι ότι θα μπορέσω να βοηθήσω», συμπλήρωσε.