Skip to main content

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, 2-0 την Καλλονή

Προελαύνει ο Πανιώνιος. Δύο εβδομάδες μετά το επιβλητικό 5-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με 2-0 και την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη, στο δεύτερο χρονικά ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των «κυανέρυθρων». Άνοιξε το σκορ στο 11΄ από το τραγικό λάθος του Αντέτζο, ενώ στο 68΄ με το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε τη «σφραγίδα» του (2-0) και με το 5ο γκολ στο πρωτάθλημα μοιράζεται την κορυφή του πίνακα με τους Γιάννου, Μάντζιο και Φορτούνη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (δύο νίκες, μία ισοπαλία), ενώ χάρις στο «τρίποντο» που πήρε «έπιασε» στην 3η θέση της βαθμολογίας την ΑΕΚ, που σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η Καλλονή στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, ωστόσο, «πλήρωσε» με τον χειρότερο τρόπο το προσωπικό λάθος του Αντέτζο, καθώς επίσης και το γεγονός ότι ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά.

Έτσι, το συγκρότημα του Θαλή Θεοδωρίδη, υπέστη τη δεύτερη διαδοχική του ήττα, μετά το 0-1 από τη Βέροια στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Προς το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσουν, αρχικά με τον Γιορέντε στο 82΄, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Μανούσου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.