Skip to main content

Πρώτη νίκη ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα, 4-0, τον Πανθρακικό

Μετά από 6 παιχνίδια στα οποία η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή (2β.) είχε φέρει την ομάδα στον… πάτο του πίνακα, ο Πλατανιάς πανηγύρισε το πρώτο του εφετινό «τρίποντο».

Στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Super League η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 4-0 του Πανθρακικού, που, πλέον, μετράει 5 ήττες κι έμεινε μόνος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Στην πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα ο έμπειρος μέσος μοίρασε τρεις ασίστ από τις οποίες προήλθαν και τα τρία τέρματα των γηπεδούχων.

Το ματς στα Περιβόλια κρίθηκε, ουσιαστικά στο πρώτο ημίωρο. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Ντιγκινί για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Το λάθος της άμυνας του Πανθρακικού στο 3ο λεπτό «τιμώρησε» ο Τσουράκης. Ο παίκτης του Πλατανιά αξιοποίησε την ασίστ του Γουνδουλάκη κι άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες.

Από πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά για να ισοφαρίσουν κι αυτό είχε ως συνέπεια να αφήνουν πολλά κενά στην άμυνά τους. Ένα από αυτά εκμεταλλεύτηκε στο 15΄ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου και προηγήθηκε 2-0.

Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ο οποίος με νέα ασίστ βρήκε τον Μιλούνοβιτς στην περιοχή του Πανθρακικού κι ο Σέρβος με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασιάδη.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ντιγκινί έχασε ο Πανθρακικός στο 30΄. Ο Γάλλος μέσος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το νέο βολέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου.

Η αναμέτρηση τελείωσε οριστικά στο 60΄, όταν από τη νέα ασίστ του Γουνδουλάκη, ο Μιλούνοβιτς με άψογο πλασέ «έγραψε» το 3-0. To «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 89΄ ο Ράμος με κοντινό σουτ μετά τη λάθος αντίδραση του Αθανασιάδη στο φάουλ του Μιλούνοβιτς.