Skip to main content

Ο Μπέντιλ στην θέση του Μπράουν στην Α1

Εξαιρετικά αβέβαιο διαγράφεται το μέλλον του Ρίον Μπράουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα συμμετέχει στο εξής στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς με απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη, την θέση του θα πάρει ο Μπεν Μπέντιλ.

Κίνηση, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν έκπληξη κι αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι ο Μπράουν δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και μέχρι νεοτέρας θα υπολογίζεται μόνο στους αγώνες της Euroleague.

Ο προπονητής των «πρασίνων» αποφάσισε, μετά και την καλή εμφάνιση του Μπέντιλ στο ματς με την Αναντολού Εφές, να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γκανέζο φόργουορντ/σέντερ. Ως εκ τούτου, ο παίκτης θα μπει άμεσα στα ματς του πρωταθλήματος της Α1, αρχής γενομένης από αυτό με την Λάρισα που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (3/11, 17:45).

Το μέλλον του Μπράουν στο «τριφύλλι» είναι, πλέον, εξαιρετικά αβέβαιο. Μετά τα πέντε πρώτα ματς στην Α1, έχει κατά μέσο όρο 5,8 πόντους, 2,2 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ σουτάροντας με 70% στα δίποντα και 25% στα τρίποντα.

Ο Πεδουλάκης, άλλωστε, στην χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αναντολού Εφές, παραδέχθηκε ότι η ομάδα χρειάζεται ένα γκαρντ με έμφαση στα αμυντικά καθήκοντα.