Skip to main content

Ο Απόλλωνας «τιμώρησε» τον κουρασμένο Πανιώνιο (1-0)

Ο «καταδικασμένος», Απόλλων Σμύρνης, έκανε το «μπαμ» στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής της Super League.

Ο ουραγός της βαθμολογίας επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου, που λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε επιβληθεί στο ίδιο γήπεδο του ΠΑΟΚ (με 2-1 στο Κύπελλο) και οι παίκτες του παρουσιάστηκαν εμφανώς κουρασμένοι από την προσπάθεια στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μετά τη συνεχόμενη βροχόπτωση. 

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την «ελαφρά ταξιαρχία» και μόλις δεύτερη την τρέχουσα περίοδο ήρθε από το γκολ του Βαφέα στο 73ο λεπτό.

Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση του Απόλλωνα, που ανέβηκε στους 9 βαθμούς, αλλά κυνηγά κάτι περισσότερο από ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Πανιώνιος, που έμεινε στους 22 βαθμούς, πλέον, δεν αισθάνεται σίγουρος, καθώς απέχει μόλις 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Άκη Μάντζιου για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν.