Skip to main content

Παναθηναϊκός: «Φορτσάρει» για ΠΑΟΚ ο Μπεργκ

Αυξάνονται οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μάρκους Μπεργκ.

Μετά τον τραυματισμό του σε ματς της Εθνικής Σουηδίας, ο φορ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε θεραπεία και σήμερα έβγαλε χωρίς την παραμικρή ενόχληση το ατομικό του πρόγραμμα.

Το γεγονός αυτό ικανοποίησε πάρα πολύ τον Γιάννη Αναστασίου, ιδιαίτερα μετά και το σύντομο τετ-α-τετ που είχε ο προπονητής του «τριφυλλιού» με τον 29χρονο στράικερ, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν πονάει και νοιώθει καλύτερα. Ο Μπεργκ δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων» για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επιθυμία όλων είναι να προλάβει το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Βελτίωση έχει παρουσιάσει και η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Εσιέν. Τα τελευταία 24ωρα ο Γκανέζος αμυντικός μέσος έχει ανεβάσει… στροφές και αισθάνεται πιο δυνατός, γεγονός που αν μη τι άλλο αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Στόχος όλων είναι να μπορέσει ο 34χρονος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης γύρω στα τέλη του μήνα ή, έστω στις αρχές Νοεμβρίου, έτσι ώστε να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς.