Skip to main content

Πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πια και επισήμως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της.

Στη σημερινή γενική συνέλευση του «Δικέφαλου» η πράξη επικυρώθηκε και τυπικά, ενώ θέση στη διοίκηση της εταιρείας θα λάβει και ο γιος του, Γιώργος, με τα καθήκοντά του να γίνονται γνωστά αργότερα.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θητεία ως το 2018, συνθέτουν οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης, Λούμπος Μίχελ, Μαρία Γκοντσάρεβα, Αρτούρ Νταβιτιάν, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Μάκης Γκαγκάτσης.

Αργότερα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο διοικητικό συμβούλιο, με τον μεγαλομέτοχο να προεδρεύει και θέματα τον καταμερισμό των υπόλοιπων θέσεων και τον καθορισμό δράσης στα θέματα της ομάδας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.