Skip to main content

Χαμόγελα για Ίντερ, 3-0 την Παλέρμο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιτέλους νίκη και μάλιστα εύκολη για την Ίντερ, που επιβλήθηκε στο «Μεάτσα» της Παλέρμο με 3-0 και έφτασε τη Μίλαν στην ένατη θέση (29 βαθμοί), κι ενώ μπροστά από τις δύο με διαφορά ενός βαθμού βρίσκεται η αποψινή αντίπαλός της.

Οι «νερατζούρι» του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο 1-0 με το γκολ του Φρέντι Γκουαρίν στο 16ο λεπτό και στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Μάουρο Ικάρντι, με τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό να σκοράρει στο 65΄ και το 88΄. 

Να σημειωθεί ότι η Ίντερ είχε να γευθεί τη χαρά της νίκης στο καμπιονάτο εδώ και περίπου ένα μήνα, καθώς τελευταία επιτυχία της ήταν το 3-1 επί της Τζένοα στις 15 Ιανουαρίου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.