Κάτι που μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (30/10) είχε καταφέρει μόνο ο Λιονέλ Μέσι, πέτυχε ο Σέρχιο Ράμος.
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Λεγανές με πέναλτι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στα χρονικά του ισπανικού πρωταθλήματος, που καταφέρνει να σκοράρει σε 16 διαδοχικές σεζόν.
Με το πέναλτι που ευστόχησε ο Ράμος έγινε το 3-0 (η Ρεάλ επικράτησε με 5-0), γκολ που ήταν ιστορικό για τον Ισπανό διεθνή κεντρικό αμυντικό, καθώς κατάφερε να πετύχει κάτι που μόνο ο Μέσι θα μπορούσε να κάνει.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












