Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης «δούλεψαν» για την Μπαρτσελόνα μετά το μεταξύ τους 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της La Liga.
Το πολύ κακό από πλευράς ποιότητας ματς δεν ανέδειξε νικητή, με τη «Μπάρτσα» να ξεφεύγει με 10 βαθμούς από τις ομάδες της πρωτεύουσας και να κάνει… πάρτι στην κούρσα του τίτλου.
Από το 1993 μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου οι ομάδες δεν είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα στην έδρα των «ροχιμπλάνκος».
Στα αξιοσημείωτα, οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Ατλέτικο τη στιγμή της αλλαγής του απογοητευτικού Γκριεζμάν και η επιστροφή του Καρβαχάλ στα γήπεδα, έπειτα από τον τραυματισμό του.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












