Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποιεί στην Ligue 1 η πρωταθλήτρια Λιλ.
Μπορεί οι «λιλουά» να «έσωσαν την παρτίδα» στο φινάλε του αγώνα της πρεμιέρας με την Μετς (3-3, ενώ έχαναν 3-1), ωστόσο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και στο πρώτο ματς που έδωσαν στο «σπίτι» τους «προσγειώθηκαν ανώμαλα» από τη Νις.
Οι φιλοξενούμενοι με «καυτό» τον Ντόλμπεργκ διέλυσαν με 4-0 την Λιλ στο «Πιέρ Μορουά», πραγματοποιώντας μία άκρως εμφατική εμφάνιση στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκαν με 3-0.
Στο δεύτερο μέρος, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Σουηδός σέντερ φορ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λιλ, για την οποία σκόραραν επίσης οι Μπουνταουΐ και Γκουϊρί.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












