Οριστικά και αμετάκλητα, ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ για τα επόμενα τρία χρόνια όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα του γερμανικού Sky.
Ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους “κόκκινους”, στους οποίους θα πάρει τη θέση του Μπρένταν Ρότζερς, ενώ η ανακοίνωση αναμένεται άμεσα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.
Ο Κλοπ, που θα έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τη Λίβερπουλ στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα αμείβεται σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild με ποσό που θα αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ το χρόνο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












