Skip to main content

«Περίπατο» με τον Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Σε «υγιεινό περίπατο» μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε με 5-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο αγώνας στο Καραϊσκάκη είχε τελειώσει από το 32΄, από τη στιγμή που το σκορ στο λεπτό εκείνοι ήταν ήδη 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κακή αμυντική λειτουργία της κρητικής ομάδας, δείγμα του ότι τα δύο από τα τρία γκολ που πέτυχαν προήλθαν απόλ στημένη φάση με σκόρερ τολ δίδυμο των κεντρικών αμυντικών τους (Μποτία, Σισέ)!

Ανήμπορος να αντιδράσει ο Πλατανιάς, συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη και, πλέον, είναι ουραγός στη βαθμολογία της Super League. Χωρίς προπονητή στον πάγκο τους (χρέη εκτέλεσε ο Νίκος Μαναρώλης) οι Χανιώτες παρουσιάστηκαν ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές τους και σαφώς στη διακοπή του πρωταθλήματος θα πρέπει να δουλέψουν πολύ πιο σκληρά με το νέο τεχνικό για να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από το λάθος του Βάντσερσον στο 2΄ ο Πάρντο άνοιξε το σκορ, ενώ από δύο σέντρες του Μάριν, στο 19΄ και 32΄ οι Μποτία και Σισέ με ισάριθμες κεφαλιές ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν ταχύτητα, ωστόσο, κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο γκολ με το πέναλτι του Ανσαριφάρντ στο 69΄ (χέρι του Πατράλη). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 89΄  με το πλασέ του Παπανικολάου, αλλά την τελευταία λέξη στο ματς είχε ο Πάρντο, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Κοκκαλά μετά από πάσα του Ανσαριφάρντ.