Skip to main content

Super League: Νίκη με ανατροπή ο Λεβαδειακός στην Κομοτηνή

Ο Βαγγέλης Μάντζιος οδήγησε τον Λεβαδειακό στη δεύτερη συνεχή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς σκοράροντας τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του επέτρεψε στους Βοιωτούς να φύγουν από την Κομοτηνή έχοντας επιβληθεί του Πανθρακικού, που προηγήθηκε, με 3-1.

Παράλληλα, ο έμπειρος επιθετικός έφτασε στα τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του καθώς είχε σημειώσει επίσης και τα δύο τέρματα του Λεβαδειακού την προηγούμενη αγωνιστική, στη νίκη των “πράσινων” επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και συνολικά πέντε, φτάνοντας στην κορυφή των “κανονιέρηδων” τον Φορτούνη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο ξεκίνημα, είχαν δοκάρι στο 22΄ με τον Ντιγκινί που παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ στο γύρισμα του Μάντζιου, αλλά ενάντια στη ροή του αγώνα ήταν ο Πανθρακικός που προηγήθηκε με πολύ αυστηρό (αν όχι ανύπαρκτο) πέναλτι που καταλόγισε ο Βάτσιος σε διεκδίκηση Μελίσση και Μάντζιου, με τον Ροζέριο να γράφει το 1-0 στο 30΄.

Το παιχνίδι φαινόταν να οδεύει προς την πρώτη νίκη του Πανθρακικού, αλλά στο 83΄ ο κορυφαίος του αγώνα Μάντζιος βρήκε τον Γιακουμάκη που ισοφάρισε νικώντας τον Αθανασιάδη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο έμπειρος φορ ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Ποτουρίδη ύστερα από σέντρα του Ναβάρο, ενώ στο 90΄ δεν είπε όχι στο “δώρο” της άμυνας των γηπεδούχων και φεύγοντας μόνος μπροστά πλάσαρε ψύχραιμα για το τελικό 1-3.