Skip to main content

Γερμανία: Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Μπάγερν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά την ήττα στο Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπάγερν είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών και στη Bundesliga με την Κολονία (1-1).

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά από 5 σερί νίκες στο ξεκίνημα «σκόνταψε» μέσα στην έδρα της, αν και προηγήθηκε με τον Κίμιχ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Μοντέστε στην επανάληψη ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άντεξαν στην πίεση που άσκησαν στη συνέχεια οι Βαυαροί και δικαίως πανηγύρισαν στο φινάλε.

Η αλλαγή προπονητή στο Αμβούργο δεν έφερε…γούρι. Με τον Μάρκους Γκίσντολ στον πάγκο η ομάδα του γερμανικού Βορρά ηττήθηκε με 0-2 από την Χέρτα στο Βερολίνο και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του πίνακα με μόλις ένα βαθμό. Και τα δύο γκολ των «πρωτεουσιάνων» πέτυχε ο Βένταν Ιμπίσεβιτς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Ινγκολστατ-Χοφενχάιμ 1-2 (90΄+5 Χίντερσέερ – 11΄ Βάγκνερ, 35΄ Ντεμιρμπάι), Φράιμπουργκ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-0 (4΄ Γκρίφο), Ντάρμστατ-Βέρντερ Βρέμης 2-2 (19΄,73΄Κόλακ – 51΄ Σανέ, 67΄ Γκνάμπρι). 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.