Skip to main content

Super League: Δεύτερη νίκη ο Παναιτωλικός

Τη δεύτερη νίκη του στη Super League πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αντέδρασε αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και με δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη υποχρέωσε τους Βοιωτούς στην 5η ήττα τους από την έναρξη της περιόδου. Η ομάδα του Μάντζιου έπαιζε με 10 παίκτες από το 64΄ λόγω αποβολής του Νανγκίς με 2η κίτρινη κάρτα.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττες την 5η αγωνιστική και ήθελαν να προσθέσουν βαθμούς στη συλλογή τους, κάτι που τελικά κατάφερε ο Παναιτωλικός, ο οποίος ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφθασε στην επικράτηση.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο η εικόνα του ματς ήταν εντελώς διαφορετική. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν την εδαφική υπεροχή τους και με «σύμμαχο» την τύχη άνοιξαν το σκορ στο 49΄.

Ο Αντιλέχου απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή του αλλά αυτή βρήκε στο πρόσωπο τον Έρικσον και κατέληξε στα δίχτυα του Επασί.

Το 2-0 ήρθε στο 58΄ με κοντινό πλασέ του Μοράρ, από μεταβίβαση του Καμαρά, με τον σκόρερ να φτάνει τα 4 γκολ στη Super League.

Ο αγώνας έγινε δραματικός στα τελευταία λεπτά αφού ο Λεβαδειακός με δέκα παίκτες κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 86΄ με τον Σαβαντογκό, ο οποίος νίκησε τον Κυριακίδη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Έτσι στις καθυστερήσεις (90+2) σε αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Ιωαννίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.