Skip to main content

Σπανός: «Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πεντάδα»

Προσγειωμένος και άκρως προσεκτικός με τις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός.

Μπορεί στο Περιστέρι να ζουν ένα όνειρο μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές και ο Ατρόμητος να φιγουράρει στην κορυφή της Super League, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, με τα όσα υποστήριξε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6 είναι εμφανές ότι δεν «πετάει στα σύννεφα».

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων» τόνισε ότι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του είναι να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού.
 

«Δεν θέλουμε να βάζουμε τόσο μεγάλους στόχους, θέλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε, είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμάς. Ο στόχος που είχε βάλει η διοίκηση το καλοκαίρι ήταν να είμαστε στην πεντάδα. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν το 100% και το ταμείο θα γίνει στο τέλος» είπε αρχικά ο Γιώργος Σπανός και συνέχισε:

Για το αν σκέφτηκε να απομακρύνει τον Νταμίρ Κάναντι με βάση την εικόνα της ομάδας στα φιλικά απάντησε: «Όχι. Προβληματισμός υπήρχε. Βλέποντας τα όσα έκανε στις προπονήσεις, μας είπε ότι θα βγουν αυτά που θέλει στο γήπεδο. Είχαμε 4 ισοπαλίες στο ξεκίνημα, αλλά σε κανένα ματς δεν είμαστε χειρότεροι από τους αντιπάλους. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποιο από αυτά τα ματς, όπως με τον Απόλλωνα ή την Λάρισα που αδικηθήκαμε από την διαιτησία. Έβγαζε μια σιγουριά, μια αυτοπεποίθηση για την δουλειά του αυτός ο άνθρωπος. Μιλήσαμε μαζί του μετά τα φιλικά και ενισχύσαμε την ομάδα σε κάποιες θέσεις που χρειαζόμασταν ενίσχυση». 

Αφού «έπλεξε το εγκώμιο» των Ανδρέα Γιαννιώτη («κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα έως τώρα) και του Ουάρντα («δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί του»), στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει και βλέπουμε ένα εντελώς… διαφορετικό πρωτάθλημα:

«Στο κομμάτι της διαιτησίας βλέπουμε σαφώς μια βελτίωση. Γίνονται λάθη προς όλες τις κατευθύνσεις, δεν ευνοείται αλλά ούτε και αδικείται μια ομάδα συστηματικά. Γίνονται λάθη προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα παλιά χρόνια υπήρχε μια καχυποψία. Παίξαμε με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και είχαμε μια διαιτησία 50-50. Οι διαιτητές μπαίνουν στο ματς για να παίξουν 50-50. Κάποιοι το καταφέρνουν. Δεν μπορούν όλοι οι διαιτητές να είναι στο ίδιο επίπεδο είτε λόγω ικανοτήτων είτε λόγω εμπειρίας. Αλλά στο κομμάτι αυτό, της διαιτησίας, κάτι αλλάζει και βελτιώνεται».