Skip to main content

Super League: Η Λάρισα σταμάτησε το αήττητο του Λεβαδειακού

Ένα γκολ του Ναζλίδη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στη Λάρισα με 1-0 επί του Λεβαδειακού, στον αγώνα με τον οποίο ξεκίνησε η 9η ημέρα στη Super League και διέκοψε το αήττητο σερί των «πράσινων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η επιθετικότητα με την οποία ξεκίνησαν οι «βυσσινί» παραλίγο να τους αποφέρει ένα γκολ από το… 25ο δευτερόλεπτο, όταν ο Ντέλετιτς σέντραρε, ο Κριζμάν έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 27΄ η κεφαλιά του Αγκάνοβιτς δεν βρήκε στόχο, αλλά από εκείνο το σημείο οι Βοιωτοί ισορρόπησαν και στο 36΄ είχαν τη δική τους μεγάλη στιγμή, όταν ο Λεονάρντο στην πλάτη της άμυνας «έστρωσε» στον Φαβάρο, κι εκείνος σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Μπόζοβιτς στο 49΄ πρόλαβε με τάκλιν τον Γιακουμάκη στο όριο της περιοχής, ο Επασί επενέβη στο πλασέ του Κριζμάν (59΄), το σουτ του Μητρόπουλου κατέληξε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι (61΄) και στην εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Φαβάρο πέρασε άουτ.

Κι ενώ το παιχνίδι όδευε προς το 0-0, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε ο Ναζλίδης με κεφαλιά να νικήσει τον Επασί και να δώσει μια πολύ σημαντική νίκη στη Λάρισα, δεύτερη στη σειρά μετά το «διπλό» στην Κρήτη με τον Πλατανιά.