Skip to main content

Ισπανία: Νέο “σόου” Λούκας στην “Ντέπορ”

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάτι ήξερε όπως φαίνεται ο Βίκτορ Σάντσες, που ήθελε σαν «τρελός» τον Λούκας Πέρεθ στην ομάδα του και τελικά τον πήρε…

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ σκόραρε δύο γκολ (27΄, 47΄) στη νέα μεγάλη νίκη της ομάδας του, αυτή τη φορά με 3-0 στο “Ριαθόρ” επί της Εσπανιόλ ( το 1-0 με αυτογκόλ ο Άλβαρο Γκονζάλες στο 14΄) για την έκτη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβισιόν, που φέρνει το συγκρότημα της Γαλικίας στην 6η θέση με 11 βαθμούς.

Στο ντέρμπι του… “βυθού, με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (81΄, 90΄+ Άλβαρο Βάσκεθ, 90΄ Έμι) η Χετάφε νίκησε 3-0 τη Λεβάντε και έφτασε στους έξι βαθμούς, παίρνοντας μια καλή «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.

Η Μπέτις πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το “Μολινό” απέναντι στη Χιχόν, που μπορεί να προηγήθηκε με τον Κάρλος Κάστρο στο 17΄ αλλά οι Χοακίν στο 47΄ και Ρούμπεν Κάστρο στο 57΄ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Σεβίλης.

Στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής, στο ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο “Ανοέτα”, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και εξακολουθούν να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.