Ο σοβαρός τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι επισκίασε τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λας Πάλμας με 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Primera Division.
Λίγες ημέρες μετά τη συντριβή που γνώρισε στο Βίγκο από την Θέλτα (1-4), η «Μπαρτσα» επέστρεψε στις επιτυχίες και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς νίκησε με 2-1 τη Λας Πάλμας στο «Καμπ Νου». Και τα δύο γκολ των Καταλανών πέτυχε ο Λουίς Σουάρες, ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από την αναγκαστική αλλαγή του Μέσι μόλις στο 9ο λεπτό με πρόβλημα στο γόνατο.
Οι φόβοι των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Αργεντινός σταρ της ομάδας υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος θα μείνει εκτός γηπέδων για 7-8 εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα τρία επόμενα ματς του Champions League, 5 στο πρωτάθλημα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












