Skip to main content

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με Λουντογκόρετς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τη Λουντογκόρετς στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τον ανέτοιμο Μπουχαλάκη και τον Καλογερόπουλο, όπως και τον Ονιεκουρού που ανακοινώθηκε μόλις σήμερα, αλλά το όνομά του βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς.

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς είναι οι:

Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.