Skip to main content

Ισπανία: «Διπλά» για Εσπανιόλ και Λεγάνες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με νίκες των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες αποψινές αναμετρήσεις στη Liga Santander και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1.

Η Εσπανιόλ, με τον Ρομπέρτο στον πάγκο πια και βασικό τερματοφύλακα τον Ντιέγκο Λόπεθ, σημείωσε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς άλωσε το «Ελ Σαδάρ» της Οσασούνα.

Το σκορ άνοιξε στο 42΄ ο Λέο Μπαπτιστάο για την ομάδα της Βαρκελώνης, ο Σέρχιο Λεόν ισοφάρισε στο 68΄ αλλά τέσσερα λεπτά ο Γεράρδ Μορένο χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Κίκε Φλόρες.

Στο «Ριαθόρ» ο Θέλσο Μπόρχες άνοιξε το σκορ για τη Λα Κορούνια στο 31΄, αλλά η ομάδα της Γαλικίας δεν κατόρθωσε να σώσει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Λεγάνες, αφού στο 55΄ ο Λουθιάνο Νέβες και στο 61΄ ο Γκάμπριελ έδωσαν τη νίκη στους «πεπινέρος».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.