Skip to main content

Super League: Ισοπαλία (0-0) για Πανθρακικό και Καλλονή

Πανθρακικός και Καλλονή μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και έληξε με τις ομάδες ισόπαλες 0-0 ύστερα από πολύ κακό παιχνίδι.

Για την ομάδα της Θράκης αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα ενώ οι νησιώτες έφτασαν στους δύο, όμως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν έως τώρα στο πρωτάθλημα τα δύο συγκροτήματα το μέλλον προοιωνίζεται δύσκολο, αν δεν υπάρξει άμεση βελτίωση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Συγκεκριμένα, στο 2΄ ο Χασομέρης πλάσαρε με το αριστερό μόλις άουτ, ενώ στο 5΄ και ύστερα από προσπάθεια του Ντιγκινί ο Χαβίτο σούταρε και ο Χογκ έκανε σωτήρια απόκρουση παραχωρώντας κόρνερ.

Η απάντηση της Καλλονής ήρθε στο 31ο λεπτό, και αφού προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι είχαν βρει τα «πατήματά» τους στον αγωνιστικό χώρο: ύστερα από λάθος του Σερφά ο Μανούσος έβγαλε τον Ελλακόπουλο απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά ο τερματοφύλακας των Ακριτών βγήκε νικητής σε αυτή τη μονομαχία.

Ο Πανθρακικός εξακολούθησε να υπερέχει και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν είχε ουσία. Στο 49΄ ο Χογκ μπλόκαρε σουτ του Ροτζέριο, στο 57΄ σουτ του Μεχία από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 64΄ ο Χαβίτο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μετά τη σέντρα του Ντιγκινί, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.