Skip to main content

Super League: Ισοπαλία στα Περιβόλια για Πλατανιά και Ηρακλή

Πλατανιάς και Ηρακλής μοιράστηκαν τους βαθμούς στη μεταξύ τους συνάντηση στα Περιβόλια των Χανίων, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε 0-0, με την ομάδα της Κρήτης να κατακτά τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικό πνεύμα αλλά παρά τον έλεγχο της μπάλας δεν απειλούσαν την περιοχή του Περνίς, με τον “Γηραιό” μάλιστα να είναι η ομάδα που έκανε την πρώτη επικίνδυνη “επίσκεψη” στην αντίπαλη εστία, όταν στο 20ό λεπτό ο Γκνιάτιτς έδιωξε σωτήρια στην προσπάθεια του Βέλλιου

Άλλη ουσιαστικά αξιόλογη φάση δεν υπήρξε στο πρώτο μέρος αλλά το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και ένταση στην επανάληψη, με τον Πλατανιά να ανεβάζει την απόδοσή του και την κεφαλιά του Γκνιάτιτς στο 69΄ να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 80ό λεπτό οι Κρήτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του Κουλιμπαλί έστειλε την μπάλα με κόντρα σε αντίπαλο δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στην εκτέλεση του κόρνερ ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στην αριστερή δοκό με γυριστό σουτ.

Στο 85΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπαρτολίνι αλλά παρά το μειονέκτημα ο Ηρακλής άντεξε ως το τέλος, με τον Περνίς να κάνει σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Ντίνα στο 88ο λεπτό.