Skip to main content

Super League: Αγώνας επιβίωσης για Λεβαδειακό

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας κλείνει απόψε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Λεβαδειακό να φιλοξενεί τον Πλατανιά (19:30) σε παιχνίδι επιβίωσης για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι δεν αισθάνονται καθόλου καλά με τους 14 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει ως τώρα, αφού απέχουν μόλις έναν από τους ουραγούς Ηρακλή και Βέροια. 

Οι «πράσινοι» καλούνται λοιπόν να δώσουν συνέχεια στην ισοπαλία που είχαν αποσπάσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την προηγούμενη αγωνιστική, διαγράφοντας βεβαίως από το μυαλό τους τη συντριβή που ακολούθησε στο Κύπελλο Ελλάδας από την ΑΕΚ.

Για να το κατορθώσουν, όμως, θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, αφού απέναντί τους θα σταθεί μια από τις πιο δύσκολες ομάδες της Λίγκας, η οποία είναι μάλιστα και ιδιαίτερα φορμαρισμένη.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου έχει ελπίδες για τα πλέι οφ και θα τις διεκδικήσει, αφού με νίκη φτάνει στους 28 βαθμούς, προσπερνά τον ΠΑΣ Γιάννινα (27) και πλησιάζει την έκτη ΑΕΚ στον ένα βαθμό και τον Παναθηναϊκό (5ος) στους τέσσερις.