Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Κωπηλασία-Ντούσκος: «Θα τα δώσω όλα για το μετάλλιο»

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/07, 03:45) ο Στέφανος Ντούσκος θα τα δώσει όλα για να φέρει στην Ελλάδα το 4ο μετάλλιο κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής συμμετέχει στον τελικό του απλού σκιφ, στον 9ο καταλητικό αγώνα για τα ελληνικά κουπιά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη από το 2004 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Μπήκε με τον καλύτερο χρόνο από τις δύο ημιτελικές σειρές κι όπως είναι λογικό οι προσδοκίες για ένα μετάλλιο είναι αυξημένες. Ο ίδιος παραδέχθηκε: «Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου», ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους πάντες, από τον δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, αλλά και όλους τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, όπως και την οικογένειά του.

«Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου. Έτσι ήταν σχεδιασμένο… έτσι βγήκε! Το πρώτο μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το ήθελα πάρα πολύ. Τώρα θέλω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο και θα το παλέψω.

Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Την οικογένειά μου, την εθνική ομάδα, τον έφορο εθνικών ομάδων Βασίλη Πολύμερο, τον προπονητή μου Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και με έφτασε εδώ που με έφτασε, την Ομοσπονδία, τον σύλλογο μου, τον ΝΟ Ιωαννίνων που δε θα είχα ξεκινήσει την ενασχόληση με την κωπηλασία αν δεν ήταν αυτός, τον γιατρό και τον χορηγό μου».