Skip to main content

Super League: Δύο στα δύο ο Πλατανιάς, 3-2 τον Λεβαδειακό

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Πλατανιά να πάρει τη νίκη με 3-2 επί του Λεβαδειακού στο δεύτερο χρονικά ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία μετά το «διπλό» στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα, έκανε σήμερα το 2Χ2, αυτή την φορά επικρατώντας με άνεση των Βοιωτών.

Το παιχνίδι στα Περιβόλια Χανίων κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο 35λεπτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά κι εκμεταλλευόμενοι τα μεγάλα αμυντικά κενά του Λεβαδειακού πέτυχαν πολύ γρήγορα 3 γκολ και υποχρέωσαν την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς στη δεύτερη σερί ήττα της.

Οι Χανιώτες είχαν και την τύχη με το μέρος τους κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0. Ο Μανούσος από δύο κόντρες βρέθηκε στην θέση που έπρεπε στο 18΄ και 25΄ και δεν αστόχησε, ενώ στο 34΄ από το κόψιμο του Μουνάφο στη μικρή περιοχή ο επερχόμενος Γιακουμάκης σε άδεια εστία «έγραψε» το 3-0 (είχε σκοράρει στην Κέρκυρα). 

Στην πρώτη του οργανωμένη επιθετική προσπάθεια στο παιχνίδι ο Λεβαδειακός μείωσε στο 38΄ με το πλασέ του Καραχάλιου, δίδοντας κάποιες ελπίδες στην ομάδα του. Το ματς έγινε ντέρμπι στο 72΄. Ο Πέτρος Γιακουμάκης σκόραρε από πολύ κοντά, μείωσε σε 2-3 κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Παρά την προσπάθεια των Βοιωτών, πάντως, που είχαν δοκάρι με τον Μιλιάζες στο 77΄, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν, έστω και δύσκολα, τη μεγάλη νίκη.