Επανακλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας ο Τιάγκο Σίλβα για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με Βολιβία και Βενεζουέλα.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «σελεσάο», Τίτε, κάλεσε ξανά τον 31χρονο, μετά από 1 χρόνο και πλέον και συγκεκριμένα από το Copa America 2015. Επί των ημερών του Κάρλος Ντούνγκα ο Σίλβα δεν υπολογιζόταν, ωστόσο, ο νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας προορίζει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό για μία θέση δίπλα στον Μιράντα ή τον Μαρκίνιος.
Κλήθηκαν επίσης ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι Φερναντίνιο, ο Όσκαρ της Τσέλσι, ο Ντάγκλας Κόστα της Μπάγερν και ο Ρομπέρτο Φιιρμίνιο της Λίβερπουλ.
Από τότε που ανέλαβε ο Τίτε η Βραζιλία «μετράει» δύο νίκες σε ισάριθμα ματς που βρέθηκε στον πάγκο, επί του Ισημερινού και της Κολομβίας. Επόμενος αγώνας της «σελεσάο» είναι με τη Βολιβία στις 6 Οκτωβρίου και πέντε ημέρες μετά θα αντιμετωπίσει στη Μέριδα τη Βενεζουέλα.
Οι κληθέντες:
Τερματοφύλακες: Αλισον (Ρόμα), Μουράλια (Φλαμένγκο), Γουέβερτον (Ατλέτικο Παραναένσε)
Αμυντικοί: Μιράντα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μαρκίνιος (Παρί Σ.Ζ), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σ.Ζ), Ζιλ (Σαντονγκ), Ντάνιελ Άλβες (Γιουβέντους), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης)
Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρενάτο Αουγκούστο (Γκουοάν), Παουλίνιο (Γκουαντζού), Όσκαρ (Τσέλσι), Γουίλιαν (Τσέλσι), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Λίμα (Σάντος), Τζουλιάνο (Ζενίτ) Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ)
Επιθετικοί: Νειμάρ (Μπαρτσελόνα), Ντάγκλας Κόστα (Μπάγερν), Φιρμίνιο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζέσους(Παλμέιρας)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












