Χωρίς τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός εναντίον της ΑΕΚ, στον αποψινό επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (19:30).
Ο 44χρονος τεχνικός εισήχθη εσπευσμένα στο Metropolitan με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας και έντονους πόνους και ως εκ τούτου δεν θα είναι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Χρέη προπονητή στον αγώνα θα εκτελέσει ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Κόντης.
Ο παλαίμαχος μπακ του Ολυμπιακού χρίστηκε για πρώτη φορά υπηρεσιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική της Super League, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












