Skip to main content

Μουντιάλ 2018: «Σκιές» στη Λίμα

Ένα βίντεο που προβλήθηκε από την αργεντίνικη εκπομπή «TyC Sport», κάνει το γύρο ολόκληρης της Νότιας Αμερικής μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η τελευταία αγωνιστική σήμανε την άμεση πρόκριση της Κολομβίας στα τελικά του Μουντιάλ 2018, την είσοδο του Περού (ως η πέμπτη ομάδα στη ζώνη CONMEBOL) στα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία, αλλά και τον αποκλεισμό της Χιλής.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, λοιπόν, ο Φαλκάο βάζει το χέρι στο στόμα του και αρχίζει να μιλάει με αμυντικούς του Περού, ένας από τους οποίους κοιτάζει προς τον πάγκο της ομάδας του, σαν να προσπαθεί να λάβει κάποια επιβεβαίωση.

Τη στιγμή εκείνη ο αγώνας στο Εθνικό στάδιο της Λίμα ήταν στο 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος κι έφερε την απευθείας πρόκριση στους «καφετέρος», ενώ οδήγησε στα μπαράζ τους «Ίνκας».

Η στάση των δύο πάγκων έδωσε την εντύπωση ότι δεν ανέμεναν τίποτα άλλο από το τέλος του παιχνιδιού, ενώ από εκείνο το σημείο και ύστερα οι Περουβιανοί αμυντικοί άρχισαν να αλλάζουν πάσες στη μεσαία γραμμή, χωρίς κανένας Κολομβιανός να προσπαθήσει να κερδίσει την μπάλα.