Ο Λεβαδειακός μπορεί να ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, αλλά το θέμα με τον Μεξικανό διεθνή επιθετικό θα έχει συνέχεια καθώς απόψε έγινε γνωστή η απόφαση του Ανώτατου Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης.
Το CAS δικαίωσε την ομάδα του ποδοσφαιριστή, την Τίγκρες, που σημαίνει ότι ο Πουλίδο πρέπει να επιστρέψει! Ο παίκτης, που ήταν μέλος της αποστολής των «τρικολόρες» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, απασχολούσε τον Ολυμπιακό εδώ και περίπου ένα χρόνο.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Πουλίδο ήρθε στην Ελλάδα, με τον Λεβαδειακό να ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για 1,5 χρόνο. Πλέον, η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












