Skip to main content

Europa League: Οι… σφυρίχτρες στους αγώνες των ελληνικών ομάδων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ισπανός διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ισπανός και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μία ημέρα αργότερα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χαβιέ Εστράδα, περί ου ο λόγος, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του “Δικέφαλου” με την Γκαμπάλα, στην πρεμιέρα των ομίλων στη διοργάνωση.

Βοηθοί του Εστράδα θα είναι οι συμπατριώτες του Μιγκέλ Μαρτίνεθ και Τεόντορο Σομπρίνο, ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα ασκήσει ο Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια.

Στην εντός έδρας συνάντηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Σπάρτα Πράγας, την ίδια ημέρα, άρχων θα είναι ο Κροάτης Μάριο Στραχόνια, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίβιτσα Μόντριτς, Χρβόγιε Ράντιτς και τέταρτο διαιτητή τον Ίγκορ Κμαρ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.