Skip to main content

Super League: Δεύτερη νίκη (1-0) για Παναιτωλικό, τρίτη ήττα ο Πανθρακικός

Ο Παναιτωλικός επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία του, σημειώνοντας δεύτερη στη σειρά νίκη καθώς μετά το 1-0 στην Τρίπολη επί του Αστέρα επιβλήθηκε σήμερα στο Αγρίνιο του ουραγού Πανθρακικού με το ίδιο σκορ.

Η ομάδα του Λιονέλ Πόντες έφτασε έτσι στους έξι βαθμούς σε τρεις αγώνες, την ώρα που η ομάδα της Κομοτηνής παραμένει ακόμη στο «μηδέν», σε πόντους και τέρματα.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα αλλά η πρώτη (και μοναδική) ευκαιρία των φιλοξενούμενων έφερε τους Ακρίτες κοντά στο γκολ, όταν στο 17ο λεπτό το εν κινήσει σουτ του Ποτουρίδη τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με το “παρθενικό” γκολ του Μαρκόφσκι στον σύλλογο του Αγρινίου, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Αθανασιάδης έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Σκοπιανός έκανε το 1-0 σε άδεια εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα, με τους γηπεδούχους πάντως να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να φτάνουν κοντά στο 2-0 στο 80΄, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε το σουτ του Βιγιαφάνες, στη μοναδική αξιόλογη στιγμή του δεύτερου μισού.