Skip to main content

Απίστευτα επεισόδια με παίκτες στον αγώνα της Μπόκα με την Ατλέτικο Μινέιρο

Πρωτοφανή επεισόδια στιγμάτισαν το παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς με την Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία, στη φάση των «16» του «16» του Copa Libertadores, με παίκτες να συμπλέκονται στα αποδυτήρια και την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να επαναφέρει την τάξη.

Η ομάδα του Μπουένος Άιρες αποκλείστηκε στα πέναλτι με 3-1 και για τέταρτη φορά στις τελευταίες 19 παρουσίες της στο Champions League της Νότιας Αμερικής δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τη φάση των «16», ενώ είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία και το VAR.

Οι παίκτες της Μπόκα, κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, άρχισαν να κυνηγούν τους αντιπάλους τους στα αποδυτήρια και να τους πετούν αντικείμενα, ενώ επιτέθηκαν και σε αστυνομικούς.

Στη διάρκεια της αποχώρησης των δύο ομάδων επικράτησε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια, με τους φιλοξενούμενους να επιτίθενται και να χτυπούν στο πρόσωπο 17χρονο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν πως έχουν συλληφθεί οι Κασίνι, Μπερμούντες, Ισκιέρδος, Ρόχο, Χάβι Γκαρσία, Ζαμπράνο, Βίλα και Γκαγιόσο.