Skip to main content

Άνετη νίκη του Άρη με Πανιώνιο

Ο Άρης νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο στο «Κλ. Βικελίδης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League κι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα στο Αγρίνιο, εδραιώνοντας τη θέση του στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Με τον Φετφατζίδη σε μεγάλη ημέρα, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 13΄ το σουτ του Έλληνα διεθνή, ύστερα από έξοχο «σόλο», δε βρήκε στόχο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαλέρμπ μπλόκαρε στη νέα προσπάθεια του «Φέτφα».

Στο 31ο λεπτό, όμως, ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» δεν κατόρθωσε να αντιδράσει στον «κεραυνό» του Μπρούνο Γκάμα, που πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, το όγδοο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 34΄ ο Εμμανουηλίδης βγήκε απέναντι από τον Κουέστα, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα, ο Ρόουζ έβγαλε την κάθετη πάσα στον Φετφατζίδη, που βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Μαλέρμπ, τον προσπέρασε και πλάσαρε για το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Ο Ντιγκινί ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Μαλέρμπ στο 49΄, με τον Γκάμα να αστοχεί στην εξέλιξη της φάσης ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρόουζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του Γάλλου αμυντικού ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, με τη βοήθεια του VAR.

Στο 80΄ αποβλήθηκε ο Καμαρά (είχε μπει αλλαγή) και κάθε διάθεση των «κυανέρυθρων» για μια τελική αντεπίθεση έπαψε, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Μαρτίνες να «σημαδεύει» το δοκάρι του Πανιωνίου και το 2-0 να μένει ως το τέλος.