Skip to main content

Super League: «Λευκή» ισοπαλία στα Περιβόλια

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Πλατανιάς και Κέρκυρα στα Περιβόλια, καθώς ο μεταξύ τους αγώνας για την 4η ημέρα της Super League ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε, εν πολλοίς, από την εξαιρετική παρουσία του τερματοφύλακα Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε σπιουδαίες αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο και κράτησε απαραβίαστη την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο κακό πρώτο μέρος η μοναδική ευκαιρία ανήκε στους Φαίακες, όταν στο 28ο λεπτό ο Παμλίδης πέρασε κάθετη πάσα στον Επστάιν, ο Γερμανός έφυγε μόνος αλλά δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Κοκκαλά στο τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Πλατανιά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, πίεσαν και είχαν τέσσερις καλές ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ. Στο 63΄ ο Γιαννακόπουλος έκανε λάθος, ο Ντεβέσα τον πέρασε και σούταρε αλλά ο Σιόντης έδιωξε επί της γραμμής.
 
Στο 79΄ και το 88΄, όμως, ο Έλληνας γκολκίπερ «εξιλεώθηκε» αποκρούοντας τις κεφαλιές του Μπούτνικ, ενώ το ίδιο έκανε στο 90΄ με το σουτ του Ντεβέσα, ενώ στο 81΄ οι «Φαίακες» είχαν επίσης μια πολύ καλή στιγμή, όταν ο Γκόμες αστόχησε αφύλαχτος από την περιοχή.

Ο Πλατανιάς, που παραμένει χωρίς νίκη, έφτασε στους τρεις βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα έχει έναν περισσότερο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.