Skip to main content

Euro 2020: Η «μαύρη αγορά» στις πωλήσεις των εισιτηρίων του τελικού «οργιάζει»

Δύο 24ωρα απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 στο Wembley ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ιταλία και το φαινόμενο της «μαύρης αγοράς» των εισιτηρίων του αγώνα έχει κάνει και πάλι την εμφάνισή του.

Οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας, αλλά και η UEFA, βρίσκονται σε στενή συνεργασία, μιας και η «δίψα» των φιλάθλων για να βρουν το «μαγικό χαρτάκι» που θα τους δώσει τη δυνατότητα να βρεθούν στο «ναό του ποδοσφαίρου» το βράδυ της Κυριακής (11/07) έχει προκαλέσει «εκτόξευση» στις τιμές πώλησής τους.

Όπως έγινε γνωστό ένα εισιτήριο του τελικού μπορεί κάποιος να το βρει ακόμη και 7.500 λίρες στη «μαύρη αγορά». Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ένα ζευγάρι εισιτηρίων του αγώνα το οποίο πωλείται στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο eBay προς 15.000 λίρες!

Λογικό ήταν η τιμή αυτή να έχει στρέψει την προσοχή των αρχών στις πωλήσεις που γίνονται μακριά από τη δημοσιότητα. Βλέπετε, υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια περιμένοντας από της Εθνικές ομάδες των χωρών τους να φτάσουν έως το τέλος της διοργάνωσης κι από τη στιγμή που αυτό δε συνέβη είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να… ξεφορτωθούν τα «μαγικά χαρτάκια» κι όχι… όσο-όσο, αλλά σε τιμές που… σοκάρουν.