Μετά από μία μεγάλη ανατροπή, η Καρολίνα Πλίσκοβα επικράτησε με 2-1 σετ της Αρίνα Σαμπαλένκα (νο2 του ταμπλό) στον πρώτο ημιτελικό (δεύτερο χρονικά του τουρνουά) καριέρας, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο μεγάλο τελικό του απλού γυναικών του Wimbledon.
Εκεί η 29χρονη Τσέχα θα συναντήσει το Σάββατο (10/07) το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο, Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία.
Η Πλίσκοβα έκανε ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα της απέναντι στην φορμαρισμένη Λευκορωσίδα και παρότι έχασε το πρώτο σετ με 7-5, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με «όπλο» το σερβίς ανέτρεψε τα προγνωστικά και πήρε τα δύο επόμενα με 6-4, 6-4 σε μία ώρα και 37 λεπτά, για να πανηγυρίσει δικαιολογημένα τη μεγάλη της επιτυχία.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












