Με αντίπαλο την πανίσχυρη Ολλανδία θα ψάξει την προσεχή Κυριακή στην Βουδαπέστη το θαύμα η Εθνική Γυναικών, για πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε για τρίτη φορά στον Α΄ όμιλο στο Ankara Sport Hall, με 0-3 σετ αυτή τη φορά από τη παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία και πλέον ως τέταρτη θα παίξει με την πρώτη του Γ΄ ομίλου της Βουδαπέστης, που είναι οι «οράνιε».
Η ομάδα του Ναράνχο προσπάθησε να πιέσει στο σερβίς τη Σερβία αλλά οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες απέδειξαν την ανωτερότητά τους σε όλους τους τομείς (μπλοκ 10-3) και ιδιαίτερα επιθετικά (60%-38%) με τις Μιχαΐλοβιτς (16π. με 61% επίθεση) και Μπόσκοβιτς (20π. με 62%) να δίνουν ρεσιτάλ.
Όταν η Σερβία πιεζόταν έβρισκε εύκολα λύσεις, αντίθετα με την Εθνική που δεν μπορούσε να είχε πλουραλισμό στις επιλογές της με την Βασιλαντωνάκη (17π. με 41% επίθεση) να είναι η μοναδική που μπορούσε να απειλήσει το σερβικό μπλοκ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












